• Нов

Гердан и гривна - Blake

42,00 лв.

Ръчно изработени гердан и гривна. Използвани са естествени камъни Оникс 10мм и Antique Gold. Цената на колието е 42лв, а комплект с гривна - 52лвТел за връзка: 0883 30 80 31.

Добави гривна
Количество

Значение на Естествените камъни:

*Хаулит:  Има положително влияние върху хора притежаващи проблемен темперамент и бурен нрав. Ще Ви накара да преоткриете истинското спокойствие, да станете по-толерантни и гледате от красивата страна на живота. Ще избистри мислите Ви и ще се концентрирате върху поставените си цели, като същевременно ще подобри паметта Ви и ще отвори вратите към нови познания и мъдрост.Хаулита влияе положително върху метаболизма и отделителната система, както и при някои кожни заболявания.

*Хематит: Притежава изключително балансирана енергия. Също укрепва и стимулира съзнанието. Засилва паметта, като провокира задълбочени мисли. Има уникално силна енергия, която ви защитава. Ако се нуждаете от подсилване на съзнанието при изучаване на технически науки, това е вашият камък. Хематитът ще спомогне за развитие на логическото мислене, да откриете пълния си умствен потенциал. Влияе на самочувствието и себеуважението.