ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

GERDANI.BG  предлага доставка с няколко куриерски фирми, съответно и няколко различни цени на доставка.

 


ДО АДРЕС С ЛЕО ЕКСПРЕС

4.50 лв


ДО ОФИС НА СПИДИ

4.00 лв


ДО ОФИС НА ЕКОНТ

от 5.50 лв


ЛЕО ЕКСПРЕС ДО АДРЕС 

Доставка до адрес - фиксирана цена - 4.50 лв. Доставката се извършва с куриерска фирма ЛЕО ЕКСПРЕС в рамките на 24-48 часа в зависимост от населеното място. За по-малките населени места (отдалечени села и махали) е възможно да отнеме и 72 часа.  Всяка пратка се изпраща с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ.


ДО ОФИС НА СПИДИ - 4.00 лв

Доставка до офис на СПИДИ е най-евтината доставка, която предлагаме до куриерски офис или автоматична пощенска станция на СПИДИ. Доставката до офис на СПИДИ е 24 часа или един работен ден. Всяка пратка се изпраща с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ и цената за доставка е фиксирана - 4.00 лв.  Ако желаете да откриете най-удобния офис за Вас, натиснете > ТУК Ако желаете да видите всички офиси на СПИДИ на картата на България, моля натиснете > ТУК . 


ДО ОФИС НА ЕКОНТ - от 5.50 лв

Доставка до офис на ЕКОНТ е най-разпространения начин на доставка в България. Доставката до офис на ЕКОНТ или ЕКОНТОМАТ е 24 часа или един работен ден. Всяка пратка се ипраща с опция ПРЕГЛЕД и ТЕСТ и цената на доставката е  5.50лв. Ако желаете да откриете най-удобния офис ЕКОНТ  за Вас, натиснете ТУК.